keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

You're just one pathetic person.

Hei vain! Nyt tulee tekstii ja kuvii, niinku lupasin.

Tänää heräsin aika myöhää, niin äiti vei mut kouluu. Meil oli ruottii ekalla tunnilla, saatii kokeet ja tehtiin jotai pääsiäistehtäviä. Sain kokeesta 9½, mikä on tosi hyvä, luulin et meni huonommin mut ei hyvin meni :) Meil oli seuraavaks enkun sanakoe ja seki meni tosi hyvin.

Kemian tunnil saatii ne alkuainekokeet ja pääsin just ja just läpi. Yay me! Me oltii Sannan kans ihan sekasi, toinen kynä suussa ja naama paperissa kirjottaa jotai siansaksaa ja toinen tunkee kynän korvaan ja koittaa kirjottaa paperille. Opettaja katto meitä ku mitäki sekopäitä :D Ja meil oli kans sellane ihana nukkuma asento, siihen olis oikeesti voinu nukahtaa, mutta ei ku opettajan mielestä se oli epäasiallista. No juu oli vähän sekot tunnit.

Ekalla kässän tunnilla olin malli, puin päälleni mun paidan, Annin housut ja Sannan hupparin, ei voi muuta sanoo ku tyylikästä! Muuten oli ihan perus tunnit, paitsi karattiin yks välkkä vaik olis pitäny jäädä. Mulla jäi resori ja neulatyyny käteen ja Annilla se lankajuttu joka laitetaa koneesee? Haha ne kädes siel käytävällä hillutaa, go us!

Tulin kotiin ja söin nopeeta, lähin sitte kaupunkiin äitin kans. Ostettii mulle uudet kengät ja kuulokkeet, laitan ne kuvat tän postauksen jälkeen, mutta nyt kuvia viime päiviltä. Ai niin joo huomenna Ouluun!








See ya soon!

ps. Jatkan 30 days juttuu Oulun reissun jälkee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti