sunnuntai 15. toukokuuta 2011

tärkeintä ei ole voitto, vaan että ruotti häviää!

Juu viisuista sen verran että ihan väärä maa voitti! Se oli huono biisi, sielä oli paljo parempia, esim. itte tykkäsin Tanskan laulusta, en kyllä tiedä miks. Se oli jotenki sellane ihana. Ja sitte Suomenki oli ihana oikeesti!!

Eilen kuvailtiin Sannan kans jonkun vanhan navetan ulkopuolella ja käytii me sielä sisälläki, mutta tossa alhaalla on joitaki kuvia sieltä. Lähin kotiin pian sen jälkeen, enkä oikeen tehny mitään erityistä, datasin ja katoin tv:tä. Illalla alkoki sitte viisut, joita katoin varmaan puoli kahteentoistaan ja sitte nukahin haluamattani. Heräsin joskus puoli kolme yöllä ja rupes ärsyttää, ku olisin halunnu nähdä ne pisteenlasku jutut, ne on niin jännittävii tai sellasii? :D Menin sit hetken koneelle ja rupesin nukkuun.

Tänään en oo tehny yhtikäs mitään, en sitte mitään oo saanu aikaseks. No joskus näinkin. Mutta tänään aion kattoa kun Suomi voittaa Ruottin! Sitä ennen mun pitäis käydä suihkus ja tehdä läksyt, joten mä meenki tästä tuonne jonnekki nyt ja heitän loppuun muutaman kuvan :)


^tää on niin läppä :D





Juu palataan huomenna toivottavasti voitokkain meiningein!

2 kommenttia: