maanantai 9. toukokuuta 2011

I'm a free soul


















Viikonloppu oli mukava, tapahtumantäyteinen ja niiinko tosi vauhikas. Perjantaina olin Sannan ja Lauran kanssa, tehtiin kaikkee kivaa ja oltiin ihan kaikkialla. Sai nauraa kyllä tosi paljon! Harmi en ottanu kameraa mukaan, ku en jaksanu kantaa sitä.

Lauantaina menin Jossun kans kaupunkiin ja ostin ruokaa, en muuta. No me ei oltu kauaa ja lähettiin sitte Jossun iskän luo. Siellä tehtiin vähän kaikkea niin ja me ajettiin Mankilla, jeejee en kaatunu kertaakaa, olin itseasias aika hyvä, vaikka itse
sanonkin :D Sitte Eltsu tuli meidän kanssa ja mentiin Ehnvallenille ja Junnuhallii potkiin vähä aikaa, oli hauskaaa!

Sunnuntaina mun piti olla Eerikan kans, mut se ei vastannu niin olin taas Jossun kans. Menin niille taas ja oltiin ulkona, oli tosi hyvä ilma muutes. Joo tehtiin taas kaikkee kivvaa ja sit lähettiin Jossun äitille. Jossu pelas BlackOpsia ja kattoin siinä vieres, et ompa typerä peli :D Me leikittiin niiden kissanpentujen kanssa, voi että ne on lutusia! Sit kuvailtiin vähä aikaa Aatun kanssa, siis niiden koiran kanssa, ja sitte lähdinki kotia päin.

Tänään oli koulussa ihan peruspäivä, ei mitään ihmeempii tapahtunu mut oltiin paljo ulkona, ku oli niin lämmin! Huomiseks on luvattu niin lämmintä, ettei yhtää jaksais koulussa istua. Mutta palaillaa huomenna, hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti