maanantai 16. toukokuuta 2011

Ja se on siinä!

SUOMI, MAAILMANMESTARIT 2011! Oon niin innoissani, voi elämä tää on niin parasta!! En voi vieläkää uskoa, siis Ruotti johti 1-0 ja me voitettii kuiteski lopuks 6-1!, ei voi muuta sanoo että hyvä Suomi, ensvuonna uuestaa kotikisoissa!

Tänään oli koulussa niin väsy, koska se pelihän kesti johki puoleenyöhön ja eihän sen jälkeen saanu untakaa, ku oli niin innoissaan. Meillä oli äikkää, mantsaa, lisäliikkaa, hissaa ja terveystietoo. Ihan perustunteja oli kaikki ja iskä tuli sitte hakeen kolmelta. Tänäänkää en oo tehny oikeen mitään, ku on niin hirveen väsy. Vois huomenna saada jotain aikaseks, esim. olla jonkunkans vaikkapa? Juu katotaan huomenna sitte. Mutta nytte pitäs tehdä tollane kässän juttu huomiseks, koska en haluu jäädä hirveen kauaks aikaa tukiopetukseen. Ja sitte alkaaki Täykkärit ja sen jälkeen luen vielä huomiseen ussan kokeeseen. Palataan huomenissa varmaan, moi!



niin ja sen verran että voitteko painaa noita like ja dislike nappuloita ja jos luette tätä niin liittykäähä lukijoiks! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti